Forfatter
Tittel Norsk julemat: tradisjoner og oppskrifter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Undertittel hentet fra omslaget. Innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen
Boken inneholder oppskrifter på tradisjonsrik norsk julebakst, julemiddager med kjøtt og fisk, desserter, julegodter og drikke. I bokens første kapittel beskriver forfatteren juletradisjoner fra gammelt av, og av nyere dato. Det siste kapitlet har oppskrifter på julemat fra andre nordiske land. Med mal til pepperkakehus. Har oppskriftsregister.
ISBN 82-04-10996-2 978-82-04-10996-5
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*0017926
*007
*008060608s2006 ar 0 nob 9
*020 $a82-04-10996-2$bib$c227.00
*020 $a978-82-04-10996-5$bib$c227.00
*025 $a9788204109965
*040 $aForlagsentralen ans
*08230$a641.56$zh
*096 $a641.56
*10010$aStrømstad, Aase$d1931-$jØstlandet
*24510$aNorsk julemat$btradisjoner og oppskrifter
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $aOslo$bDamm$c2006
*300 $a159 s.$bIllustrert
*440 $aLevende norske tradisjoner
*500 $aUndertittel hentet fra omslaget. Innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen
*511 $afor Strømstad, Aase;ill Gundersen, Mona;ill Hals, Astrid
*520 $aBoken inneholder oppskrifter på tradisjonsrik norsk julebakst, julemiddager med kjøtt og fisk, desserter, julegodter og drikke. I bokens første kapittel beskriver forfatteren juletradisjoner fra gammelt av, og av nyere dato. Det siste kapitlet har oppskrifter på julemat fra andre nordiske land. Med mal til pepperkakehus. Har oppskriftsregister.
*650 $aJulen
*655 $vKokebøker
*70010$aGundersen, Mona$eIllustratør$jNorge
*70010$aHals, Astrid$eIllustratør$jNorge
*850 $aYNVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening