Ytre Namdal videregående skole

Norsk sjømat: fisk, skjell, skalldyr
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk sjømat: fisk, skjell, skalldyr
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.692
Eier
  • YNVS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2001
Noter
  • Undertittel hentet fra omslaget Boka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.
ISBN
  • 82-489-0163-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*0017033
*007  
*008010521s2001           ar         0 nob 9
*015  $bFS
*020  $a82-489-0163-7$bib$c399.00
*078  $aKokebøker
*079  $aNorsk sakpr. voksne. Diverse
*08230$a641.692$zh
*096  $a641.692
*10010$aBarmen, Lars$jVestlandet
*24510$aNorsk sjømat$bfisk, skjell, skalldyr
*250  $a1. utg., 1. oppl.
*260  $bKagge$c2001$fKagge forlag$g2001
*300  $a175 s.$bIllustrert$d0 g.
*500  $aUndertittel hentet fra omslaget
*520  $aBoka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.
*650  $aFiskeretter
*70010$aJalland, Erik$eIllustratør
*850  $aYNVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Ytre Namdal videregående skole641.692